Header Image

Vine al teatre amb la família aquest estiu! 2a. edició Festival MINI BCN

La segona edició del “Festival MINI BCN” se celebra del 29 de juny al 8 de juliol amb una programació multidisciplinària a 12 teatres de la ciutat, dirigida a tots els públics i principalment als infants, per fer-los viure un viatge d’emocions sense sortir de la ciutat.

El Festival MINI BCN pren com a objectiu oferir una proposta 100% urbana i d’estiu per a tots aquells que passen a la nostra ciutat els primers dies de juliol però que no renuncien a la diversió, l’aventura, la màgia i l’entreteniment amb tota la família.

Entre els 12 teatres, ens podreu trobar a Viu el Teatre amb l’espectacle “T’ESTIMO” de la companyia Pitx, Potx i Mari Cuetes que estaran en el Teatre Poliorama de Barcelona el diumenge 1 i 8 de juliol a les 12,30h del matí. Clica AQUÍ per aconseguir les teves entrades!

Consulta tota la programació del Festival a www.festivalminibcn.cat

Aquest estiu MINI BCN et proposa un viatge sense moure’t de la butaca!!!

 

About the Author

Ens interessa el teu comentari sobre aquesta obra. Opina!




Array
Vull rebre més informació

Error! Siusplau omple correctament els camps requerits. Gràcies. Hem rebut la teva subscripció! Enviant...
Troba'ns a les xarxes
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
Contacta amb nosaltres

Qui som:

Viu el Teatre

Carrer:

Passatge Toledo, 6 bxos

Població:

08014 Barcelona

Email:

info@viuelteatre.com

Telèfon:

93 432 43 69

© 2014 VIU EL TEATRE.Tots els drets reservats | Disseny web: El Super Creativo